Jomon- ohjaajamoduuli alkaa syyskuussa 2020

Jomon-moduulikoulutus valmiille Shindo-ohjaajille (4pv) alkaa syyskuussa 2020!

Jomon® -ohjaajan moduulikoulutus 4pv:
Jomon-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata ihanan rentouttavia ja voimaannuttavia Jomon-Shindo kehotyöskentelytunteja ja demoja sekä Shindo-flow tunteja, joissa vuorottelevat Shindo- ja Jomon- harjoitukset tasapainoisina liikesarjoina. Ohjelmassa Jomon sarjat A ja B, Bon-seisontasarja ja istumasarja.

Koulutuksen kesto ja ajankohta

Jomon-moduulin kesto on 4 koulutuspäivää, lisäksi koulutus sisältää omaa harjoittelua koulutuspäivien välillä. Koulutus alkaa 19.-20.9., toinen koulutusviikonloppu 12.-13.12., valmistuminen siis joulukuussa 2020. Koulutus toteutetaan pienryhmässä (max 4 hlöä) jotta voimme noudattaa nykyisiä terveydenhuollon suosituksia korona-viiruksen aikana.

Kouluttaja

Kouluttajana Anna-Kaisa Hirvanen, Jomon-Shindo® -kouluttaja/hoitaja

Paikka

Ensimmäinen koulutusviikonloppu 19.-20.9. pidetään Fiskarsin lähellä, Pohjankurussa. Toinen koulutusviikonloppu pidetään Jyväskylässä 12.-13.12. 2020.

Koulutuksen hinta

Jomon-ohjaajamoduulin hinta (4pv) on 490,00€ (sis.alv 24%).

Koulutuksen voi maksaa kahdessa erässä koulutuspäivien jälkeen tai sopimuksen mukaan. Kysy myös joustavaa maksuaikataulua tarvittaessa. Koulutuksen lopuksi toinen vastaava kouluttaja laskuttaa näyttökoemaksun.

Kysy lisää, pyydä tarkempi koulutusohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja:
Jomon-Shindo®-kouluttaja/hoitaja Anna-Kaisa Hirvanen
anna-kaisa (at) elonvoimaa.fi , p. 050 364 9000

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *