Jomon-Shindo® – lyhytkurssi Fiskarsissa la 10.6.

Jomon-Shindo® on kokonaisvaltainen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, lempeitä mutta tehokkaita venytyksiä ja hoitotekniikoita. Ne vaikuttavat laaja-alaisesti kehoon ja mieleen tuoden tasapainoa ja elinvoimaa. Jomon-Shindo tukee, ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Omaleimainen osa harjoittelua on lämmin, kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidoissa.

Jomon-Shindo on saanut alkunsa Japanissa 1980-luvulla, kun menetelmän kehittäjä sensei Kazuko Kuratomi etsi apua keskosena syntyneen tyttärensä astmaan ja allergiaan, jotka näyttivät uhkaavan tyttären elämää. Menetelmässä korostuu feminiininen ja intuitiivinen tietäminen ja hoitaminen joka kulkee teknisen tietämisen tai osaamisen edellä.

Iltapäivän aikana teemme kehoa vahvistavia itsehoitoharjoituksia, hengittelemme palauttavissa Jomon-Shindo® venytyksissä, rentoudumme syvästi ja opettelemme yksinkertaisen hoitotekniikan kotikäyttöön.

Kurssi avoin kaikille ja soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että Jomon-Shindosta jo kokemusta omaaville. Kunto tai ikä ei ole este osallistumiselle, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman tilanteensa mukaan. Työskentelemme lempeästi auttaen kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja avautumaan.

Ohjaajana Jomon-Shindo®-kouluttaja/hoitaja Anna-Kaisa Hirvanen

Paikka: KotiSali, Suutarinmäki 11, Fiskars
Aika: la 10.6. klo 14-18 (sis. teetauon)
Hinta: 65€ / 45 € (alennettu hinta työttömille, opiskelijoille ja vähävaraisille)
Jos taloutesi on tiukoilla mutta haluaisit osallistua, on mahdollista sopia maksujärjestelyistä. Ota tällöin yhteyttä ohjaajaan.

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi:
anna-kaisa@elonvoimaa.fi
p.050 364 9000

Lisätietoja Jomon-Shindo® menetelmästä: www.shindo.fi