Jomon-Shindo® – peruskurssi Fiskarsissa 15.-16.6.2024

Jomon-Shindo® on kokonaisvaltainen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, lempeitä mutta tehokkaita venytyksiä ja hoitotekniikoita. Ne vaikuttavat laaja-alaisesti kehoon ja mieleen tuoden tasapainoa ja elinvoimaa. Jomon-Shindo tukee, ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Omaleimainen osa harjoittelua on lämmin, kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidoissa.

Jomon-Shindo -peruskurssi auttaa rentoutumaan, tasapainottamaan tunteita ja tukemaan mielen ja kehon luonnollista vuoropuhelua. Kurssin aikana tutustutaan kuuteen meridiaanivenytykseen sekä muutamiin restoratiivisiin Jomon-kierto-taivutusvenytyksiin. Tutustumme myös Shindon itsehoitomenetelmiin, rentoutusharjoituksiin sekä Shindolle omaleimaisiin tukiotteisiin venytyksen aikana. Lisäksi kokeilemme yksinkertaisia rentouttavia hoitotekniikoita kotikäyttöön (selkä, varvashoito, hartiat).

Kurssi on avoin kaikille ja soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että nille jotka haluavat syventää aiempaa kokemustaan Jomon-Shindosta. Kunto tai ikä ei ole este kurssille osallistumiselle, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman tilanteensa mukaan. Työskentelemme lempeästi auttaen kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja avautumaan.

Peruskurssilta on mahdollisuus jatkaa Jomon-Shindo ohjaajakoulutukseen joka on alkamassa kesällä/syksyllä 2024 Fiskarsissa (peruskurssi korvaa yhden päivän ohjaajakoulutuksesta).

Ohjaajana Jomon-Shindo®-kouluttaja/hoitaja Anna-Kaisa Hirvanen

Kurssin early bird- hinta on 200€  (sis alv 10%), voimassa 30.4. saakka! Tämän jälkeen kurssin hinta on 230€. Hintaan sisältyy peruskurssikäsikirja ja todistusmaksu sekä teetarjoilu. Jos olet vähävarainen tai sinulla on taloudellisia vaikeuksia mutta haluaisit osallistua kurssille, ota yhteyttä.

Kurssiaika: la klo 11-17, su klo 11-16

Paikka: KotiSali,Suutarinmäki 11, Fiskars

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: anna-kaisa@elonvoimaa.fi, p. 050 364 9000

Ilmoittauduthan kurssille ajoissa, viimeistään kuitenkin 1.6. mennessä! Ryhmäkoko max 8 hlöä.

Lisätietoa majoituksesta Fiskarsin kylässä: https://fiskarsvillage.fi/syo-juo-ja-majoitu/
Voit kysyä myös muista majoitusmahdollisuuksista suoraan ohjaajalta.

Lisätietoja Jomon-Shindo menetelmästä: www.shindo.fi

Lämpimästi tervetuloa!