Kehonhuoltopäivä japanilaisittain Fiskarsissa la 15.6.

Tuntuuko painolastina jumituneet hartiat, pinnallinen hengitys ja jatkuva selviytymismoodi hermostossa? Tervetuloa mukaan kehonhuoltopäivään japanilaisittain!

Päivän aikana tutustumme japanilaiseen kehotyöskentelymenetelmään Jomon-Shindoon joka perustuu helposti omaksuttavaan itsehoitoon ja rentouden lisäämiseen koko kehossa. Rento keho vapauttaa jumissa olevat voimavarat saataville ja luo hyvää maaperää mielen rauhoittumiselle.

Jomon-Shindo® on kokonaisvaltainen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, lempeitä mutta tehokkaita venytyksiä ja hoitotekniikoita. Ne vaikuttavat laaja-alaisesti kehoon ja mieleen tuoden tasapainoa ja elinvoimaa. Omaleimainen osa harjoittelua on lämmin, kunnioittava kosketus ja tuki.

Kenelle Päivä on avoin kaikille ja soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että nille jotka haluavat syventää aiempaa kokemustaan Jomon-Shindosta. Kunto tai ikä ei ole este kurssille osallistumiselle, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman tilanteensa mukaan. Työskentelemme lempeästi auttaen kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja avautumaan.

Ohjaajana Jomon-Shindo®-kouluttaja/hoitaja Anna-Kaisa Hirvanen

Kurssinpäivän hinta on 70€/60€  

Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia mutta haluaisit osallistua kurssille, ota yhteyttä.

Kurssiaika: la 15.6. klo 11-16 (sis.tauot)

Paikka: paikka määräytyy ryhmäkoon mukaan, Fiskarsin keskustan tuntumassa kuitenkin!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset : anna-kaisa@elonvoimaa.fi p. 050 364 9000

Lisätietoja Jomon-Shindo menetelmästä: www.shindo.fi

Lisätietoa majoituksesta Fiskarsin kylässä: https://fiskarsvillage.fi/syo-juo-ja-majoitu/
Voit kysyä myös muista majoitusmahdollisuuksista suoraan ohjaajalta.

Lämpimästi tervetuloa!