Hoidot

Shindo-hoidot

Hoito tehdään pehmeän futon-patjan päällä lattialla. Hoitokokonaisuuksia on useita joista valitaan sopivin tilanteen mukaan.

Shindo-hoidon – niin kuin muidenkin shindo-tekniikoiden – tarkoituksena on auttaa ihmistä lähempään tuntumaan itsensä kanssa kartoittamalla kehon meridiaanien, eli energiaratojen tilaa. Hoitaja seurailee meridiaanien kulkureittejä erityisin shindo-ottein tavoitteenaan purkaa mieltä ja kehoa kuormittavia jännityksiä ja tukoksia. Meridiaanit kulkevat päästä varpaisiin läpi koko kehon, myös lihas- ja nivelalueiden läpi.

Shindo-otteet tehdään käsin, jalkapohjalla, tuetulla kyynärvarrella tai polvella. Otteet ovat asiakkaasta ja hoidettavasta kohdasta riippuen joko kevyempiä tai tuntuvampia, mutta rauhallisia ja rennolla kehonpainolla tehtyjä. Shindon asenne, eli sydämellinen ja kunnioittava lähestymistapa, sekä rento kehonpaino antavat hoitoon tilaa ja tukea, jolloin myös asiakkaan oma rentoutuminen on helpompaa.

Hoito vaikuttaa meridiaaneihin siten, että tukokset pääsevät purkaantumaan ja luonnollinen elinvoima vahvistuu. Ihmisen tuntuma omaan kehoonsa ja itseensä syvenee palauttaen kokonaisvaltaisen tasapainon kokemuksen.

Hoitaja antaa usein myös ohjeita itsehoitoon. Shindo-hoito sopii useimmiten silloinkin kun klassinen hieronta ei syystä tai toisesta sovi.

Hoitohinnasto

Tule tutustumaan uudistaviin Shindo-hoitoihin Fiskarsin kylän tuntumaan. Hoitoajat mahdollisia myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hinnasto voimassa 1.3.2023 alkaen.

60min/60€

90min/75€

120min/95€

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja vähävaraiset – 10% alennus kaikista hoidoista.

Elonvoimaa-lahjakortit

Iloa ja voimaa tuomaan – Elonvoimaan lahjakortit!

  • Shindo hoito 60min, 60€ / 3 x sarjakortti 170€
  • Shindo hoito 90min, 75€ / 3 x sarjakortti 200€
  • Shindo-hoito  120min, 95€ / 3 x sarjakortti 270€
  • Shindo – yksilöohjaus rentoutusharjoituksiin ja venytyksiin 60min, 55€ / 3 x sarjakortti 150€
  •  Satuhieronta – 1-2 aikuista ja 1-2 lasta 45min, 50€ 

Ota yhteyttä ja tilaa lahjakortti vaikkapa suoraan postilaatikkoosi!