Koulutus

Shindon peruskurssit

Järjestän Shindon peruskursseja eri puolella Suomea. Opetan kursseja myös tilauksesta sekä tarvittaessa myös englanniksi. Katso ajankohtaisista kursseista lisää Ajankohtaista-sivulta.

Peruskurssin kesto on 10 tuntia. Kurssilla teemme kuutta perusvenytystä, rentous – ja tasapainoharjoituksia sekä opettelemme muutaman helposti omaksuttavan hoitotekniikan kotikäyttöön.

Kurssi soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että shindosta jo kokemusta omaaville, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman tilanteensa mukaan.

Shindon lyhytkurssit, työpajat ja esittelythetket

Shindon lyhytkurssit, työpajat ja esittelyhetket tilauksesta erilaisille ryhmille! Kesto voi vaihdella kahdesta kuuteen opetustuntia. Sisältö räätälöidään keston, kohderyhmän ja tilaajan toiveiden mukaisesti.

Jomon-Shindo® – ohjaajakoulutus

Jomon-Shindo koulutuskokonaisuus on hieno mahdollisuus itsehoidolliseen työskentelyyn, rentoutumiseen ja uudistumiseen. Ohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ja oikeuden Jomon-Shindo® rentoutus- ja venyttelyryhmien ohjaamiseen sekä näiden harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille.

Katso lisää Ajankohtaista – sivulta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!