Koulutus

Jomon-Shindo® peruskurssit

Opetan Jomon-Shindo- peruskursseja eri puolella Suomea. Katso ajankohtaisista kursseista lisää Ajankohtaista-sivulta.

Jomon-Shindo-peruskurssilla tutustutaan kuuteen perusvenytykseen ja kolmeen Jomon venytykseen, tehdään rentoutusharjoituksia sekä opetellaan yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön. Kurssisisältö antaa työkaluja omaan hyvinvointiin.

Kurssi soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että Jomon-Shindosta jo kokemusta omaaville, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman sen hetkisen tilanteen mukaan. Peruskurssin kesto on 10 tuntia (noin 12 oppituntia). Peruskurssin käynyt voi kahden vuoden sisällä hyväksilukea halutessaan yhden päivän Jomon-Shindo-ohjaajakoulutuksesta.

Jomon-Shindo® lyhytkurssit, työpajat ja esittelythetket

Shindon lyhytkurssit, työpajat ja esittelyhetket tilauksesta erilaisille ryhmille. Kesto voi vaihdella kahdesta kuuteen opetustuntia. Sisältö räätälöidään keston, kohderyhmän ja tilaajan toiveiden mukaisesti.

Jomon-Shindo® – ohjaajakoulutus

Jomon-Shindo-ohjaajakoulutus on hieno mahdollisuus itsehoidolliseen työskentelyyn, rentoutumiseen ja uudistumiseen. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet Jomon-Shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen. Koulutus antaa myös oikeuden käyttää Jomon-Shindo® -tavaramerkkiä kyseisen toiminnan mainostamisessa. Kurssin kesto on vähintään kahdeksan kuukautta, yhteensä 15 opetuspäivää sekä näyttökoepäivä. Ohjaajakoulutus on myös perusta Jomon-Shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Seuraava ohjaajakoulutus on suunnitteilla alkavaksi syksyllä 2023!

Katso lisää Ajankohtaista – sivulta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!