Shindo®-ohjaajakoulutus alkamassa syyskaudella 2019

Shindo® on kokonaisvaltainen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat laaja-alaisesti kehoomme ja mieleemme tuoden tasapainoa ja elinvoimaa. Shindo tukee, ylläpitää ja edistää terveyttä ja hyvinvointia. Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidossa.

Shindo-ohjaajakoulutus on hieno mahdollisuus itsehoidolliseen työskentelyyn, rentoutumiseen ja uudistumiseen. Koulutus antaa sinulle valmiudet ja oikeudet Shindo-rentoutus- ja venyttelyryhmien ohjaamiseen, harjoitusten yksilöohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen. 

Shindoa voidaan soveltaa monipuolisesti erilaisille ryhmille; esimerkiksi työyhteisöille, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, eri ammattien täydennyskoulutukseen, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi esimerkiksi senioreille.

Ohjaajakoulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle sekä yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Koulutuspäivät

Koulutus sisältää 11 koulutuspäivää, oman harjoittelun ja yksilöohjauksen.

Uusi koulutus on alkamassa syksyllä, alustava aloitusajankohta 31.8.-1.9. 2019. Muut koulutuspäivät sovitaan yhdessä ryhmän kanssa. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan!

Suositus ohjaajakoulutukseen osallistumiselle on peruskurssia vastaava kokemus shindosta. Huomaathan mahdollisuden osallistua peruskurssille huippuedullisesti 15.-16.6. Jyväskylässä (lisätietoja Ajankohtaista-sivuilla)

Mikäli  haluaisit osallistua koulutukseen vaikka et pääse peruskurssille tai omaa aiempaa kokemusta shindosta, ota yhteyttä.

Kouluttaja

Kouluttajana Anna-Kaisa Hirvanen, Shindo® kouluttaja-hoitaja ja Jomon®-ohjaaja

Paikka

Kehoterapiapalvelu Shambalan tilat, Nuutinpolku 6, Kirri (Jyväskylä)

Koulutuksen hinta

Ohjaajakoulutuksen hinta on 1180 € + alv 24 % 211,20 €, sisältäen 11 kurssipäivää ja 2 tunnin yksilöohjauksen.  Näyttökoepäivä 100 €, sis.alv 24%  ja todistusmaksu 200 €, alv 0%. Koulutukseen voi osallistua myös ilman näyttökoetta ja todistusta. 

Koulutuksen ensimmäinen maksuerä on maksettava ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Samalla henkilö varaa koulutuspaikan itselleen koko koulutusohjelman ajaksi.

Lisätietoja:
Shindo®-kouluttaja/hoitaja Anna-Kaisa Hirvanen
annakaisahirvanen@gmail.com, p. 050 364 9000

https://www.facebook.com/elonvoimaa

Shindo® – peruskurssi huippuedullisesti Jyväskylässä 15.-16.6.2019

Kurssilla teemme yksinkertaisia Shindo-rentoutusvenytyksiä ja harjoituksia joiden avulla voimme vähentää kehon ja mielen jännityksiä. Shindo perustuu syviin hengityksiin ja rauhallisiin venytyksiin, jotka auttavat päästämään irti stressistä ja kireyksistä opettaen kuuntelemaan omaa kehoa. Tutustumme myös muutamaan helposti omaksuttavaan Shindo-hoitotekniikkaan sekä Jomon®-menetelmän perusharjoituksiin. Kiertotaivutusvenyttely Jomon on jatkumoa Shindo-tekniikoille. Jomon auttaa hoitamaan erityisesti niveliä ja sisäelimiä kehon kiertoliikkeiden ja rentoutuksen avulla.

Kurssi on avoin kaikille ja soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että Shindosta jo kokemusta omaaville. Kunto tai ikä ei ole este kurssille osallistumiselle, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman tilanteensa mukaan. Työskentelemme lempeästi auttaen kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja avautumaan.

Ohjaajat: Shindo-kouluttaja Anna-Kaisa Hirvanen sekä neljä Shindo-ohjaajaopiskelijaa Helena Kupari, Terhi Järvinen, Katja Kumpulainen ja Heli Jäsberg.

Tarjoamme kurssin huippuedullisesti osana ohjaajaopiskelijoiden harjoittelua!

Paikka: Maatalo – Mahdollisuuksien talo , Kauppakatu 19 C ja D, Jyväskylä
Aika: la 15.6. klo 10.30-16, su 16.6. klo 11-16.30
Hinta: 30€ / 40 € (alennettu hinta: työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)

Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumiset (10.6. mennessä):
Shindoperuskurssi@gmail.com

Lisätietoja Shindo- ja Jomon – menetelmistä: www.shindo.fi

Lämpimästi tervetuloa ottamaan askel kohti rentoa kesää!