Tunnit lapsille ja vanhemmille

Voimaannu ja rauhoitu lapsesi kanssa leikin, levon ja läsnäolevan kosketuksen parissa! 
Lasten kanssa työskentely ei ole niinkään tekniikoiden tekemistä, vaan mukavaa yhdessäoloa ja iloista uuden oppimista. Tunnit sopivat kaikille omasta ja lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja helpoista rentoutumistavoista kiinnostuneille.

Lapsille suunnatuilla tunneilla työskennellään Shindo®– ja Satuhieronta™-menetelmien keinoin. Satuhieronnassa läsnäoleva kosketus  yhdistyy  voimaannuttavien satujen ja tarinoiden voimaan. Shindo- menetelmä tarjoaa rauhoittavia venytys- ja hoitoharjoituksia jotka sopivat kaikenikäisille. Kummassakin menetelmässä olennaista on kunnioittava kosketus ja läsnäolon taito.

Tunnit voidaan toteuttaa

  • Lapsille ja vanhemmille yhteisesti
  • Pelkästään vanhemmille tai pelkästään lapsille
  • Yksittäisinä tutustumistunteina
  • Useamman kerran sarjana

Aikuisten ja lasten yhteiset tunnit

Aikuisten ja lasten yhteisillä tunneilla toteutuvat reipas leikki ja liikkuminen, rauhoittavat venytys- ja hoitoharjoitukset sekä hiljentyminen yhdessä. Opettelemme kunnioittavaa kosketusta, tukevaa asennetta ja mikä tärkeintä, läsnäolon taitoa.

Lasten omat tunnit

Lasten omilla tunneilla leikkisät harjoitukset auttavat löytämään luonnollisen tasapainon sekä iloa ja rohkeutta tehdä itse ja yhdessä muiden kanssa. Tavoitteena on tukea lapsen oppimista, tervettä itsetuntoa, rentoutumista ja tasapainoista yhteydentunnetta muihin.

Vanhempien omat tunnit

Vanhempien omilla tunneilla tuetaan vanhemman tai lapsen lähellä olevan aikuisen omaa hyvinvointia. Tutustumme tärkeisiin teemoihin kuten läsnäoleva vanhemmuus, myönteisen kosketuksen hyödyntäminen voimavarana sekä tunnetaidot ja vuorovaikutustaidot.

Kysy tarjousta ryhmällesi, yhteisöllesi tai perheellesi!

Lisätietoa Satuhieronnasta: www.satuhieronta.fi

Lisätietoa Shindo-menetelmästä: www.shindo.fi