Tiibetiläinen jooga

Tiibetiläinen jooga (Tsa Lung Trul Khor) voi toimia voimakkaana tukena kaikille sisäisestä kasvusta kiinnostuneille. Harjoitusten päämäärä on sulattaa kehosta, energiasta ja mielestä esteitä, jotka estävät meitä lepäämästä luonnollisessa mielenrauhassa. 

Harjoitus koostuu meditaatiosta, hengitysharjoituksista sekä Tsa Lung – ja Trul Khor- joogaharjoituksista joissa yhdistyy liike, hengitys ja mielen harjoittaminen.

Kursseilla tutustumme yhdeksän puhdistavaa hengitystä -harjoitukseen sekä viiden liikkeen meditatiiviseen Tsa Lung -joogaan, jota tehdään lattialla tai tuolilla istuen. Tiibetiksi ”tsa” tarkoittaa kanavia ja ”lung” tuulta eli energiaa. Yksinkertaiset mutta voimakkaat Tsa Lung -harjoitukset ovat tehokas tapa kehittää kehon ja mielen yhteyttä ja syventää meditaatiota.

Kahden tai useamman päivän kursseilla tutustumme myös dynaamisempaan Trul Khor-harjoitukseen joka sisältää hieman voimallisempia liikkeitä sekä hengitys- ja visualisaatioharjoituksia.

Tsa Lung Trul Khor – harjoituskokonaisuus edistää kehon, tunteiden ja mielen hyvinvointia tukien olemuksemme luonnollista avoimuutta ja kirkkautta.

Ohjaan tiibetiläisen joogan ja meditaation kursseja eri puolilla Suomea pääosin Ligmincha Finland ry:n kautta. Katso ajankohtainen kurssitarjonta alla olevilta sivuilta tai kysy kurssia omalle paikkakunnallesi.

www.ligmincha.fi